Chilliburner facebook
Chilliburner:produse slabit si inretinere cu ardei iute
 
Stiati ca:
Cu Chilliburner nu vă ia foc limba, ci kilogramele ßn plus

Cu Chilliburner nu va ia foc limba, ci kilogramele in plus

Chilliburner este un produs revolutionar din acest punct de vedere! Un extract natural de ardei iute extrem de concentrat (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector. Astfel, substanta activa poate fi administrata in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei, fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv.

citeste mai mult »

Sfaturi de slabire eficienta cu Chilliburner

În această secțiune puteți găsi răspunsurile la întrebările dumneavoastră. Dacă aveți orice întrebare despre cum se poate slăbi eficient cu Chilliburner, nu ezitați să ne contactați. Noi suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dvs., pe care le puteți trimite prin e-mail sau direct accesând link-ul: pune o întrebare.

Bună ziua! Aș dori să vă întreb cu câte ore înainte de micul dejun trebuie să iau tableta?
Bună ziua! Cel mai indicat este să luați tableta de Chilliburner cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Din a doua săptămână, mai puteți lua încă o tabletă înainte de prânz pentru a mări efectul. O zi bună. (Chilliburner)
(Hana - 29-06-2011)
Pot să iau Chilliburner dacă urmez un tratament pentru hipertensiune arterială?
Bună ziua! Da, puteți lua Chilliburner dacă nu ați fost diagnosticat(ă) cu o afecțiune precum tuberculoza sau dacă nu urmați un tratament de chimioterapie. Numai bine și să aveți o zi minunată! (Chilliburner)
(anonym - 09-5-2011)
Bună ziua! Tocmai mi-am achiziționat Chilliburner și aș dori să vă întreb dacă îl pot lua în același timp cu tabletele de fibre alimentare (Psyllium), întrucât îmi încep ziua cu un suc de roșii și psyllium? Cu alte cuvinte, pot să iau mai întâi Chilliburner cu sucul de roșii și, imediat după aceea, psyllium? Mulțumesc pentru răspuns.
Bună ziua! Mai întâi luați Psyllium cu cel puțin 150 ml de lichide. După aproximativ 30 de minute, luați Chilliburner. La 20 de minute după ce ați luat Chilliburner, ar trebui să mâncați. Nu luați Psyllium și Chilliburner în același timp, pentru că psyllium este o fibră dură care va absorbi Chilliburner, reducând astfel cu mult efectul inițial al acestuia. Numai bine și o zi minunată!(Chilliburner)
(janka - 15-07-2011)
Bună ziua! Chiar funcționează și fără exercițiu fizic și nu trebuie să mă îngrijorez în privința efectului yo-yo?
Bună ziua! Conform studiilor noastre și după relatările clienților, produsul Chilliburner funcționează și fără exercițiu fizic, dar, desigur, mișcarea și orice activități sportive contribuie la o intensificare a efectului acestuia. Clienții noștri ne spun că se pierd în medie pe lună între 2kg și 4kg. Totuși, înainte de a începe să luați produsul, vă recomandăm să vă măsurați și dimensiunile în centimetri, întrucât pierderea în greutate se poate manifesta și printr-o reducere a circumferinței taliei, șoldurilor și coapselor. După ce ați utilizat produsul, nu trebuie să vă preocupați de așa-numitul „efect yo-yo”, întrucât Chilliburner arde grăsimile fără să fiți nevoită să urmați un regim alimentar. Efectul yo-yo apare numai dacă, în timpul unei diete, metabolismul dvs. scade și, atunci când reîncepeți să vă hrăniți normal, organismul dvs. începe imediat să stocheze grăsimile, așteptându-se la o nouă scădere a aportului de substanțe nutritive. Din cauza încetinirii metabolismului, grăsimile nu sunt arse la fel de repede ca în perioada anterioară începerii dietei și, astfel, ați putea lua în greutate, depășind-o pe cea pe care o aveați înainte. Atunci când luați Chilliburner totuși nu urmați un regim alimentar, deci nu trebuie să vă faceți griji în privința efectului yo-yo. O zi bună! (Chilliburner)
(evelin - 14.7.2011)
Bună ziua! Ieri mi-am cumpărat Chilliburner pentru a completa un regim disociat de 90 de zile. Aș dori să vă întreb despre conținutul ridicat de cafeină din tablete și dacă este necesară reducerea consumului zilnic de cafea (două cești)?
Bună ziua! Nu știu care este cantitatea de cafea pe o consumați dvs. zilnic, dar, ca medic, nu v-aș recomanda mai mult de două cești pe zi. Efectul stimulator al cafelei vă afectează capacitatea de gândire și, în plus, cafeaua vă irită ficatul și membranele mucoase ale tractului digestiv. Nu luați Chilliburner cu cafea, ci cu apă sau ceai neîndulcit. Numai bine! (Chilliburner)
(kika - 27-06-2011)