Chilliburner facebook
Chilliburner
 
Stiati ca:
Cu Chilliburner nu vă ia foc limba, ci kilogramele ßn plus

Cu Chilliburner nu va ia foc limba, ci kilogramele in plus

Chilliburner este un produs revolutionar din acest punct de vedere! Un extract natural de ardei iute extrem de concentrat (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector. Astfel, substanta activa poate fi administrata in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei, fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv.

citeste mai mult »

Ardeiul iute mareste consumul de energie

Pierderea în greutate este în sine o chestiune foarte simplă: consumul de energie (sub formă de calorii arse) trebuie să fie mai mare decât aportul de energie (sub formă de alimente). Cu toate acestea, așa cum poate dovedi orice specialist în controlul greutății, este mult mai ușor să vorbim despre atingerea unui bilanț energetic negativ decât să îl atingem efectiv, mai ales din cauza faptului că un aport scăzut de calorii duce la încetinirea metabolismului.

Arderea caloriilor – 3 factori de bază:

1. metabolismul bazal;

2. activitatea fizic㠖 conform noilor cercetări, exercițiul fizic ajută la pierderea de greutate doar într-o anumită măsură, deoarece mărește pofta de mâncare și astfel duce la un consum mai ridicat de calorii;

3. consumul de energie prin alimente cu acțiune termogenă.

Căldura corpului produsă prin hrană este unul dintre cei trei factori care contribuie la consumul zilnic de energie și care transformă grăsimile în energie utilă. Oamenii de știință încearcă să afle dacă substanța este termogenă (cu alte cuvinte, dacă aceasta intensifică producerea de căldură a corpului) prin monitorizarea modificărilor survenite în consumul de energie după ce aportul de energie a fost făcut. În cadrul unor studii cu subiecți umani desfășurate la Universitatea Tsukuba în Japonia și la Universitatea Laval în Canada, s-a descoperit o creștere considerabilă a consumului de energie după ce aceștia au folosit alimente ce conțineau ardei iuți.

(Yoshioka 1995, 1998, 2001)