Chilliburner
 
  • Inulina
    Inulina

Inulina - beneficii pentru slabit

Inulina este o substanta de origine vegetala care ajuta la formarea florei bacteriene intestinale naturale. In acelasi timp, inulina genereaza un efect de satietate de durata, incetineste rata digestiva si absorbtia intestinala.

Datorita efectului de satietate pe care il induce, inulina devine un component important in curele de slabire. Persoanele care au in organism un nivel mai ridicat de inulina simt un efect de satietate mai mare decat persoanele care au un nivel scazut din aceasta substanta. De fapt, inulina suprima efectele hormonului responsabil  cu stimularea poftei de mancare.

Inulina si reducerea poftei de mancare

Efectul de satietate produs de inulina a fost demonstrat de oamenii de stiinta. Un studiu efectuat pe un grup de 48 subiecti, carora li s-a administrat fie inulina (21 de grame pe zi), fie un supliment placebo, a aratat ca voluntarii care au luat inulina au pierdut 2,2 kilograme in cele 12 saptamani de experiment, iar cei care au consumat placebo s-au ingrasat in medie cu 0,5 kg.

A fost demonstrat ca nivelul sanguin al grelinei (hormon care stimuleaza consumul de alimente si apetitul) a fost redus de inulina, in timp ce nivelurile de hormon de PPY (care inhiba apetitul) au crescut, iar senzatia de satietate s-a instalat pe o perioada mai indelungata.

Inulina – proprietati benefice pentru sanatate

Printre proprietatile inulinei enumeram :

  • scaderea colesterolului
  • scaderea glicemiei
  • combatarea constipatiei
  • prevenirea osteoporozei  (inulina potenteaza absorbtia calciului)
  • imbunatatirea functionarii sistemului imunitar

Fiind o glucida neutra, inulina poate fi administrata diabeticilor. Datorita proprietatilor sale benefice pentru sanatate, inulina incepe sa fie folosita din ce in ce mai mult in alimentatie.

Inulina in capsule de slabit

Inulina este un ingredient activ al capsulelor de slabit Chilliburner. Astfel, pe langa efectele capsaicinei si ale extrasului de ceai verde, proprietatile inulinei completeaza eficient formula de slabit oferita de capsulele Chilliburner.

Suplimentul pentru slabit pe baza de capsaicina, inulina si ceai verde este comercializat in doua variante:

Pentru slabire si tratament anticelulita, va recomandam sa consultati si oferta noastra pentru pachetul Chilliburner & Chillishape: capsule de slabit si gel anticelulitic.