Chilliburner facebook
Chilliburner
 
Stiati ca:
Cu Chilliburner nu vă ia foc limba, ci kilogramele ßn plus

Cu Chilliburner nu va ia foc limba, ci kilogramele in plus

Chilliburner este un produs revolutionar din acest punct de vedere! Un extract natural de ardei iute extrem de concentrat (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector. Astfel, substanta activa poate fi administrata in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei, fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv.

citeste mai mult »

Parerile clientilor despre suplimentul pentru slabit Chilliburner

A.S., 39 de ani: „Experiența mea personală cu produsul numit Chiliburner – după 3 săptămâni am pierdut 8kg – fără cură de slăbire și fără exercițiu fizic intens. Îl recomand tuturor. Am aproape 40 de ani și la această vârstă slăbesc mai greu, în ciuda faptului că fac mișcare și am o alimentație echilibrată. Datorită produsului Chilliburner am o digestie mai bună, am pierdut în greutate și nu mai fac ravagii seara în dulapul cu dulciuri al copiilor mei :). Încercați și dvs. și veți fi la fel de mulțumiți ca mine.”

Alena K.: „După o lună am reușit să slăbesc 3kg. E un produs minunat. Când iau Chilliburner, mă simt mai ușoară și plină de energie. Și remarcabil e faptul că nu am deloc arsuri la stomac.”
după 7 luni: „Sunt mulțumită de produsul Chilliburner. În această perioadă am slăbit 5kg. În plus, mă ajută să mănânc mai sănătos și îmi dă mai multă energie. Tot ce se spune despre el este adevărat.”

S.F., 32 de ani: „Toată viața am suferit de tulburări ale tranzitului intestinal. Uneori se întâmpla să nu am scaune timp de o săptămână. De când am început să iau Chilliburner, se văd rezultate bune în fiecare zi. Și asta nu doar la aspectul tenului sau la greutate, ci mai ales în ce privește starea mea generală de mulțumire interioară!”

Emília S.: „Iau capsulele dvs. de Chilliburner de 2 luni și sunt foarte mulțumită. Am slăbit 4 kg, dar le iau în principal pentru că am avut probleme cu stomacul și cu digestia. De când am început să iau capsulele de Chilliburner, problemele au dispărut.”

Monika K.: „Bună ziua! Am 41 de ani, iar în urmă cu câtva timp m-am lăsat de fumat. Imediat, m-am îngrășat cu 14kg, de care am încercat să scap pentru a ajunge la greutatea pe care o aveam înainte, dar fără succes. Am auzit la radio o reclamă pentru Chilliburner și am comandat imediat. Îl folosesc de o săptămână și am slăbit deja 1kg. Sunt foarte mulțumită. Sper să meargă tot așa și să pot ajunge la greutatea mea inițială. Un lucru minunat este că nu am deloc senzație de foame sau de slăbiciune.”
după 7 luni: „Sunt mulțumită de produsul Chilliburner. În această perioadă am slăbit 5kg. În plus, mă ajută să mănânc mai echilibrat și îmi dă mai multă energie. Tot ce se spune despre acest produs este adevărat. Salutări, Kappová”

Andrea K., 36 de ani: „Sunt foarte mulțumită de produsul Chilliburner. Îl folosesc doar de o săptămână. Aveam 66,5kg și am slăbit aprox. 1,5kg, fără niciun fel de exercițiu fizic și fără să îmi schimb alimentația. Este foarte eficient. Îl recomand cu căldură.”

Z.W., 40 de ani, 75kg: „Iau Chilliburner de două luni, o tabletă pe zi. În prima lună, efectul a fost mult mai rapid, am slăbit 2,5kg, iar ulterior doar 2kg. Dar sunt foarte mulțumită. Nu mai am poftă de dulciuri și am mai multă energie. Voi continua să iau Chilliburner și am început să fac și sport pentru a obține rezultate cât mai bune. Mulțumesc! O zi bună!”

Lucia O.: „Am comandat Chilliburner de la dvs. și aș dori să vă împărtășesc și eu experiența mea. Doresc să vă mulțumesc din suflet. Rezultatele s-au văzut imediat. Îl iau de 24 de zile și închipuiți-vă că am slăbit deja 4 kilograme, fără nicio cură de slăbire. Deși am fost atentă la alimentație, nu aș fi putut scăpa de aceste kilograme atât de repede. Luând Chilliburner, kilogramele se duc ușor. Nu fac nici sport, iar din când în când mă mai răsfăț cu câte un cârnăcior la masa de seară. Ieri, am mâncat chiar doi, cu puțină pâine și cartofi prăjiți. Totuși, nu îmi fac griji, știu că în ciuda faptului că am comis păcatul de a mânca nesănătos, imediat voi merge la toaletă. Apropo, pentru mine cel puțin funcționează perfect și la acest capitol! MULȚUMESC ÎNCĂ O DATĂ! Și prietenele mele vor comanda produsul dvs.”

M.K., 35 de ani, 73kg: „Aș dori să vă mulțumesc pentru Chilliburner, un produs perfect. Datorită lui am reușit să slăbesc 4 kilograme într-o singură lună. Sunt convinsă că este datorită produsului, întrucât nu am mai avut senzația de foame și nici poftă de dulciuri ori de a ronțăi ceva tot timpul. Desigur, mi-am schimbat regulile de alimentație și am făcut sport în mod regulat. După ce am terminat flaconul pentru 30 de zile, mi-am comandat imediat încă unul și sigur va fi la fel de eficient.”

Monika M., 37 de ani: „Acum 11 ani am întrat în concediu de invaliditate totală. Deși am doar 37 de ani, de atunci m-am îngrășat cu 30kg. Am încercat mai multe cure de slăbire, fără niciun rezultat. Apoi am descoperit Chilliburner. Tocmai am terminat al doilea flacon și am slăbit 3kg. Pentru unii dintre voi poate părea puțin, dar pentru mine este o imensă reușită, având în vedere că nu mă mișc deloc.”

după 4 luni: „Folosesc Chilliburner de 6 luni fără întrerupere și am slăbit 6kg, ceea ce pentru mine este un enorm succes. Pot spune că este un supliment minunat. Am început să pierd în greutate, fără a face nimic. Și nici nu pot vorbi despre arderea caloriilor, căci nu pot să merg. Recomand produsul cu căldură. Un alt avantaj este că nu am poftă mare de mâncare și nu mă simt obosită tot timpul.”

Matúš A.: „După prima lună am pierdut deja 4kg fără niciun fel de restricții la mâncare. Fac doar 20 de minute de sport în fiecare zi (și înainte făceam sport, dar nu puteam scăpa de kilogramele în plus, iar acum, combinând mișcarea cu capsulele, am scăpat de ele). Am slăbit 8kg în două luni.”

după 7 luni: „Bună ziua! Aș dori să vă împărtășesc și eu experiența mea cu tabletele Chilliburner. Am 28 de ani. Înainte de a începe să le iau, aveam 100kg, la o înălțime de 185cm – eram ușor supraponderal și în termeni medicali. Am folosit tabletele timp de 4 luni și, cu o activitate fizică ușoară, greutatea mea a scăzut la 90kg, mențindu-se la același nivel pe parcursul a 5 luni, fără efectul yo-yo și fără a lua în continuare tabletele. În plus, produsul a contribuit la reducerea nivelului colesterolului până la valori normale. Îl recomand oricui fără ezitare. Salutări, Matúš”

Părerile clienților care au încercat produsul nostru de slăbit pe bază de extract de ardei iute sunt foarte importante pentru noi.

Dacă ai utilizat și tu tabletele de slăbit Chilliburner, nu ezita să ne impărtășești experiența ta, scriindu-ne un email la adresa office@chilliburner.ro

  • Testimoniale Chilliburner
    Testimoniale Chilliburner