Chilliburner facebook
Chilliburner:produse slabit si inretinere cu ardei iute
 
Stiati ca:
Cu Chilliburner nu vă ia foc limba, ci kilogramele ßn plus

Cu Chilliburner nu va ia foc limba, ci kilogramele in plus

Chilliburner este un produs revolutionar din acest punct de vedere! Un extract natural de ardei iute extrem de concentrat (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector. Astfel, substanta activa poate fi administrata in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei, fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv.

citeste mai mult »

Doza capsule de slabire Chilliburner

Doză: 1 tabletă zilnic, de preferință înainte de micul dejun. Pentru a mări efectul, luați încă o tabletă înainte de prânz.

Sfatul nostru: 1 tabletă luată înainte de un antrenament fizic mărește considerabil cantitatea de energie consumată și reduce pofta de mâncare resimțită la sfârșitul antrenamentului.

Conținut: 30 de tablete cu capsaicin㠖 doza pentru o lună
-100% natural
-nu conține gluten
-nu conține lactoză
-potrivit pentru vegetarieni și lacto-vegetarieni

Efectul produsului: conform relatărilor clienților noștri, se pierd în medie pe lună între 2kg și 4kg. Înainte de a începe să luați capsulele cu extract de ardei iute, vă recomandăm să vă măsurați și dimensiunile în centimetri, întrucât uneori arderea kilogramelor se manifestă în principal prin reducerea circumferinței taliei, șoldurilor și coapselor.

În utilizarea produsului, nu trebuie să vă preocupați de așa-numitul „efect yo-yo”, întrucât suplimentul cu ardei iute Chilliburner arde grăsimile fără să fiți nevoit(ă) să urmați un regim alimentar. Efectul yo-yo apare numai atunci când, în timpul unei diete, metabolismul dvs. scade și, atunci când reîncepeți să vă hrăniți normal, organismul dvs. stochează grăsimile, așteptându-se la o nouă scădere a aportului de substanțe nutritive. Din cauza încetinirii metabolismului, grăsimile nu sunt arse la fel de repede ca în perioada anterioară începerii dietei și, în acest fel, ați putea ajunge chiar la o greutate mai mare decât cea pe care o aveați înainte. Totuși, atunci când luați capsulele de slăbire Chilliburner, nu urmați un regim alimentar, deci nu trebuie să vă faceți griji în privința efectului yo-yo.

Efecte secundare: nu sunt cunoscute.
Chilliburner este un preparat detoxifiant puternic, ce descompune celulele de grăsime. Astfel, în primele zile de utilizare, veți observa schimbări la nivelul sistemului digestiv, posibil o înrăutățire a aspectului pielii sau alte simptome ale debutului unui proces de detoxificare a organismului. De fapt, acest lucru este o dovadă pozitivă a începutului detoxificării și descompunerii celulelor de grăsime. Nu încetați să luați capsulele pentru slăbit. Dacă este nevoie, reduceți doza și consumați o cantitate mai mare de lichide. Înainte de a începe să-l utilizați, vă recomandăm o curățare a sistemului digestiv și detoxificarea organismului pentru a spori considerabil efectul produsului.

Contraindicații: nu recomandăm utilizarea tabletelor cu extract de ardei iute în timpul sarcinii, al lactației, în caz de ulcer peptic (gastric și duodenal), hemoroizi, tuberculoză, chimioterapie, colită ulceroasă, în perioada de convalescență după o intervenție chirurgicală la nivelul sistemului digestiv sau în paralel cu un tratament pentru diluarea sângelui. Vă recomandăm să luați orice alte produse medicinale cu cel puțin 30 de minute înainte de a utiliza Chilliburner.

  • Ardeiul iute, component activ în Chilliburner
    Ardeiul iute, component activ în Chilliburner