Chilliburner
 
  • Extractul de ardei iute din Chilliburner nu irită
    Extractul de ardei iute din Chilliburner nu irită

Capsula de slabit originala Chilliburner -Continut

Capsulele de slabit originale Chilliburner contin un extract natural de ardei iute (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate in micro-capsule invelite intr-un strat protector. Astfel, extractul de ardei iute poate fi administrat in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele dorite, fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv.

Capsula de slabit ce va permite sa slabiti natural

Formula care sta la baza capsulei de slabit Chilliburner are la baza doar compusi naturali, si anume extract concentrat de ardei iute, ceai verde si inulina, o fibra ce ajuta la formarea florei bacteriene intestinale naturale. Fiind un produs realizat dupa o metoda patentata, capsula de slabit Chilliburner nu da efecte secundare.

Cum functioneaza capsula de slabit Chilliburner

Capsaicina continuta in ardeiul iute accelereaza metabolismul si arde caloriile. Capsulele cu extract de ardei iute Chilliburner ard aprox. 1000 kJul zilnic, fara sa fie nevoie sa tineti dieta sau sa va schimbati modul de viata. Un al efect al capsaicinei este reducerea poftei de mancare, un factor foarte important in procesul de slabire. Un efect similar il are si inulina, substanta vegetala care induce o senzatie de satietate de durata.

Capsula de slabit care nu creeaza efect « yo-yo »

Efectul yo-yo (reingrasare dupa incetarea curei de slabit) apare frecvent in timpul dietelor deoarece, din cauza reducerii aportului nutritiv, metabolismul nostru scade! Din cauza incetinirii metabolismului, grasimile nu sunt arse la fel de repede ca in mod obisnuit. Atunci cand se reia modul obisnuit de hranire, organismul acumuleaza depozite de grasimi, pregatindu-se pentru o noua privare de substante nutritive. Luand capsula de slabit Chilliburner, nu urmati un regim alimentar, deci nu veti intra in cercul vicios « slabire – reingrasare »

De ce e important sa luati capsula de slabit originala ?

Pe piata exista foarte multe capsule de slabit contrafacute, care nu respecta formula originala patentata. Aceasta formula are la baza studii stiintifice si teste judicioase care garanteaza atat eficienta produsului, cat si lipsa efectelor secundare. Produsele contrafacute pot fi in cel mai « bun » caz ineficiente, iar in cazul cel mai rau, daunatoare pentru sanatate Dvs. Iata de ce va recomandam sa optati intotdeauna pentru capsula de slabit originala Chilliburner, ce poate fi achizitionata fie de pe acest site, fie din lanturile de farmacii Remedia si Plafar.