Chilliburner
 
  • Siluetă de invidiat cu Chilliburner
    Siluetă de invidiat cu Chilliburner

Arderea grasimilor cu pastilele Chilliburner

Pastilele cu ardei iute Chilliburner sunt create dupa o formula patentata ce garanteaza arderea grasimilor si durabilitatea rezultatelor, in sensul ca nu va veti confrunta cu efectul “yo-yo”

Cum actioneaza pastilele pentru arderea grasimilor

Ingredientul de baza al pastilelor Chilliburner este extractul de ardei iute. Este demonstrat stiintific ca substanta continuta de ardeiul iute, capsaicina, declanseaza in mod natural termogeneza, adica transformarea grasimilor in energie utila. Tot cercetarile arata ca o serie de fenomene fiziologice ce stimuleaza lipoliza (arderea grasimilor) sunt declansate de capsaicinoide. Conform unui studiu publicat in 2003 in Journal of Nutrition Science and Vitaminology, in grupul care lua suplimente alimentare cu continut de capsaicina si extract de ceai verde s-a observat o reducere de aprox. o jumatate de kilogram de grasime in doua saptamani, fata de grupul care lua placebo. Al doilea ingredient ca pondere al pastilelor de slabit Chilliburner este ceaiul verde, recunoscut in toata lumea pentru beneficiile aduse sanatatii. Mai putin cunoscute insa sunt efectele ceaiului verde pentru slabit si mentinerea siluetei :

• accelerarea metabolismului

• stimularea arderii grasimilor

• efectul termogen

Pe langa extracte de ardei iute si ceai verde, pastilele de slabit mai contin si inulina. Aceasta substanta de origine vegetala nu influenteaza arderea grasimilor, dar actioneaza pe un alt front important in lupta cu kilogramele in plus: reducerea poftei de mancare. Cu alte cuvinte, va ajuta sa nu consumati mai multe calorii decat va sunt necesare pentru desfasurarea activitatilor cotidiene. Iar mai putine calorii consumate inseamna categoric mai putina grasime acumulata in organism !

Pastilele sunt suficiente pentru arderea grasimilor ?

Pastilele de slabit Chilliburner sunt suficiente pentru arderea grasimilor in mod controlat, treptat si constant, adica in mod sanatos. Nu este necesar sa tineti dieta si nici sa incepeti antrenamente fizice extenuante. Ca promotori ai metodelor sanatoase de slabit, va spunem ca o alimentatie echilibrata, fara excese, si un stil activ de viata vor completa efectul pastilelor Chilliburner si va vor influenta pozitiv starea generala de sanatate.

De cate pastile este nevoie pentru a arde grasimea in exces ?

Cu o singura capsula pe zi, puteti elimina intre 2kg si 4kg de grasime pe luna ! Fara sa va reingrasati la sfarsitul curei (temutul efect « yo-yo » ) ! Inainte de a incepe sa luati capsulele de slabit Chilliburner, va recomandam sa va masurati si dimensiunile in centimetri, deoarece la multe persoane arderea grasimilor se manifesta in principal prin reducerea circumferintei taliei, soldurilor si coapselor.