Chilliburner facebook
Chilliburner
 
Stiati ca:
Cu Chilliburner nu vă ia foc limba, ci kilogramele ßn plus

Cu Chilliburner nu va ia foc limba, ci kilogramele in plus

Chilliburner este un produs revolutionar din acest punct de vedere! Un extract natural de ardei iute extrem de concentrat (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector. Astfel, substanta activa poate fi administrata in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei, fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv.

citeste mai mult »

Ardeiul iute regleaza pofta de mancare

Unul dintre motivele pentru care dietele dau greș este foamea. Astfel, aspectul-cheie în conceperea unor planuri eficiente de pierdere în greutate este controlul poftei de mâncare. În câteva studii s-a constatat că prin adăugarea capsaicinoidelor în mâncare se reduce nevoia unui aport energetic. Prin arderea grăsimilor cu Chilliburner, se eliberează energie, iar creierului i se transmite semnalul că organismul are suficientă energie și nu are nevoie de hrană în plus. Acest proces este cunoscut drept reflexul de sațietate.

Un exemplu extrem de important al capacității ardeiului iute de a reprima pofta de mâncare este prezentat în studiul publicat în 2001 în British Journal of Nutrition (Yoshioka 2001), conform căruia indivizii care mâncau ardei iuți aveau un bilanț energetic negativ de 956 de calorii, față de cei care luau placebo.