Chilliburner facebook
Chilliburner
 
Stiati ca:
Cu Chilliburner nu vă ia foc limba, ci kilogramele ßn plus

Cu Chilliburner nu va ia foc limba, ci kilogramele in plus

Chilliburner este un produs revolutionar din acest punct de vedere! Un extract natural de ardei iute extrem de concentrat (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector. Astfel, substanta activa poate fi administrata in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei, fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv.

citeste mai mult »

Studii stiintifice despre ardeiul iute

Efectele ardeiului iute și ale capsaicinoidelor conținute în acesta asupra pierderii în greutate sunt cunoscute oamenilor de știință de mai multe decenii. Numeroase studii și o intensă cercetare realizate în ultimii 30 de ani demonstrează potențialul enorm pe care îl au capsaicinoidele în controlul greutății și reducerea poftei de mâncare. Ingerarea cantității recomandate a fost până de curând o problemă, întrucât extractul de ardei iute este foarte picant, iar cantitatea necesară pentru a stimula scăderea în greutate poate afecta cavitatea bucală sau sistemul digestiv.

Chilliburner este un produs revoluționar din acest punct de vedere!

El conține un extract natural de ardei iute extrem de concentrat și prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare în microcapsule învelite într-un strat protector. Astfel, substanța activă poate fi administrată în doză suficientă pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei fără a irita cavitatea bucală sau sistemul digestiv. Prin urmare, a lua doza zilnică de extract de ardei iute necesară nu mai este o problemă.

Cercetările asupra mecanismelor ce determină slăbirea au demonstrat că:

 • Studiile au demonstrat ca ardeiul iute arde grăsimea
  Studiile au demonstrat ca ardeiul iute arde grăsimea
 • Capsaicina reduce cantitatea de grasime corporala

  Cercetările (Kawada 1986, 1991) au demonstrat că o serie de fenomene fiziologice ce stimulează lipoliza (arderea grăsimilor) sunt declanșate de capsaicinoide. Mai mult »

 • Ardeiul iute regleaza pofta de mancare

  Unul dintre motivele pentru care dietele dau greș este foamea. Astfel, aspectul esențial în conceperea unor planuri eficiente de pierdere în greutate este controlul poftei de mâncare. În câteva studii s-a constatat că prin adăugarea capsaicinoidelor în mâncare se reduce nevoia unui aport energetic. Prin arderea grăsimilor cu Chilliburner, se eliberează energie, iar creierului i se transmite semnalul că organismul are suficientă energie și nu are nevoie de hrană în plus. Mai mult »

 • Capsaicina mareste consumul de energie

  Pierderea în greutate este în sine o chestiune foarte simplă: consumul de energie (sub formă de calorii arse) trebuie să fie mai mare decât aportul de energie (sub formă de alimente). Cu toate acestea, așa cum poate dovedi orice specialist în controlul greutății, este mult mai ușor să vorbim despre atingerea unui bilanț energetic negativ decât să îl atingem efectiv, mai ales din cauza faptului că un aport scăzut de calorii duce la încetinirea metabolismului. Mai mult »