Chilliburner
 
  • Slabire sanatoasa
    Slabire sanatoasa

Ce inseamna slabire sanatoasa

O slabire sanatoasa trebuie sa includa o alimentatie echilibrata și activitate fizica regulata. Dietele de slabit sanatoase si eficiente in acelasi timp sunt bazate pe reducerea consumului de calorii, in combinatie cu furnizarea nutrientilor necesari organismului.

Slabirea sanatoasa presupune o alimentatie sanatoasa

Alimentatia sanatoasa presupune consumarea de alimente din toate grupurile alimentare de baza: cereale, legume, fructe, lactate și carne. Echilibrul alimentar reiese din consumarea in proportii corecte a acestor alimente. Gasiti informatii detaliate despre subiectul alimentatiei sanatoase in articolul Piramida nutritionala din blogul Chilliburner.

Slabirea sanatoasa presupune efort fizic moderat

Sportul vine sa sustină stilul de viata sanatos, deoarece prin miscare ardem calorii si stimulam functionarea in parametrii normali a organelor vitale. Totusi, pentru o slabire sanatoasa si armonioasa, activitatile fizice exagerate nu sunt recomandate, deoarece produc extenuare si cresterea poftei de mancare. Cel mai important in efectuarea exercitiilor fizice este consecventa cu care le practicati, nu intensitatea sau durata lor. Retineti ca in timpul activitatilor fizice frecventa cardiaca ar trebui sa fi in jur de 130 batai/minut. La acest nivel, corpul uman atinge un nivel optim de ardere a grasimilor. Peste acest nivel, corpul nu mai arde grasimi, ci doar zaharuri, consecinta fiind cresterea poftei de mancare dupa incheierea exercitiilor fizice… adica sabotarea curei de slabit.

Slabirea sanatoasa si dietele severe sunt in contradictie

Corpul nostru are nevoie de schimbari lente in alimentatie. Dietele care promit rezultate spectaculoase intr-un timp scurt afecteaza grav organismul si duc la aparitia efectului « yo-yo »: se pierd cateva kilograme care sunt puse inapoi in scurt timp dupa terminarea curei de slabit. Deducem de aici ca slabirea sanatoasa NU este o slabire rapida. Adevarul este ca ne ingrasam mai repede decat putem slabi in mod sanatos. De aici, reiese si cat de important este sa ne mentinem silueta, atunci cand o avem.

Cum putem stimula slabirea sanatoasa

Corpul nostru folosește alimentele pentru a obtine energie, insa atunci cand numarul de calorii pe care le preluam din alimente este mai mare decat numarul de calorii arse, surplusul de energie este stocat sub forma de grăsime. Pentru o slabire sanatoasa, aceste celule de grasime trebuie transformate in energie, iar cheia sta in accelerarea metabolismului si stimularea arderii grasimilor. Chilliburner - pastile de slabit, in fapt un supliment nutritiv natural sub forma de capsule, au tocmai aceasta proprietate de stimulare a metabolismului, chiar si atunci cand corpul este in repaus. In plus, luat inainte de o repriza de exercitii fizice, Chilliburner mareste consumul de energie, eficientizand si mai mult procesul slabirii sanatoase.

Chilliburner face posibila slabirea sanatoasa si eficienta

Chilliburner combina beneficiile a 3 substante naturale pentru a produce un efect de slabire fara efecte negative pentru sanatate:

• extractul de ardei iute

• extractul de ceai verde

inulina

Acest mix de substante naturale actioneaza pe mai multe fronturi pentru a determina o slabire eficienta si sanatoasa in acelasi timp:

• regleaza digestia

• reduce apetitul si pofta de dulciuri

• arde grasimile

• arde aprox. 1000 kJul zilnic (eficienta egala cu 1 ora de alergare !)

• stimulează metabolismul

• transforma grasimile in energie

• combate celulita

• impiedică noi depuneri de grasime

Chilliburner promoveaza o slabire sanatoasa, bazata pe alimentatie echilibrata si exercitii fizice. Rolul acestui supliment natural de slabit este de a accelera metabolismul si a stimula arderea grasimilor intr-un ritm natural care previne efectul « yo-yo » si nu dauneaza organismului.