Chilliburner facebook
Chilliburner:produse slabit si inretinere cu ardei iute
 
Stiati ca:
Cu Chilliburner nu vă ia foc limba, ci kilogramele în plus

Cu Chilliburner nu va ia foc limba, ci kilogramele in plus

Chilliburner este un produs revolutionar din acest punct de vedere! Un extract natural de ardei iute extrem de concentrat (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector. Astfel, substanta activa poate fi administrata in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei, fara a irita cavitatea bucala sau sistemul digestiv.

citeste mai mult »
Pachet Chilliburner + Chillishape

Capsule de slabit & gel anticelulita

Chillishape

Pret: 240 Ron 165 Ron

Pachetul este format dintr-o folie de 30 capsule slabire si gelul anticelulita Chillishape (200ml).

Atat capsulele de slabit Chilliburner, cat si gelul anticelulitic Chillishape contin extract de ardei iute, deosebit de eficient in curele de slabire si in tratamentele anticelulitice.

Cumpara Pachet Chilliburner Chillishape

Pentruinformatii / comenzi telefonice, sunati la0723 567 909 / 0748 010 118


30 capsule slabire Chilliburner

Capsulele cu extract de ardei iute Chilliburner ajuta la pierderea in greutate prin accelerarea metabolismului. Efectul yo-yo nu apare, deoarece nu este necesar sa va schimbati regimul alimentar sau stilul de viata.


Efecte capsule slabire Chilliburner

  • ajuta la o slabire de durata
  • regleaza digestia
  • reduc apetitul si pofta de dulciuri
  • ard grasimile
  • ard aprox. 1000 kJ zilnic
  • stimuleaza metabolismul
  • au efect anticelulita
  • impiedica noi depuneri de grasime

Gelul anticelulita Chillishape

Extractul de ardei iute din gelul anticelulita Chillishape actioneaza asupra epidermei imbunatatind microcirculatia sangvina si oferind o senzatie de incalzire.

Prin cresterea vascularizatiei la nivel local, gelul anticelulita Chillishape faciliteaza trecerea nutrientilor catre tesuturi, in profunzime, iar rata metabolismului la nivelul locului unde a fost aplicat gelul creste. Astfel, se produce efectul de eliminare a celulitei.

Cum functioneaza ardeiul iute in curele de slabire ?

Capsaicina, substanta cheie din ardeiul iute, determina receptorii de durere din cavitatea bucala a unei persoane sa trimita mesaje catre creier pentru a ameliora senzatia de durere.

Creierul, in schimb, reactioneaza prin cresterea nivelurilor de adrenalina si marirea ritmului cardiac, cauzand transpiratia si consumul de calorii. De aici efectul de slabire al capsulelor ce contin ardei iute.

Slabirea cu ardei iute = slabire fara efect yo-yo

Chilliburner, asigura o slabire progresiva, avand la baza un proces natural de ardere a grasimilor, datorat extractului de ardei iute. Totodata, Chilliburner impiedica noile depuneri de grasime, stopand astfel aparitia efectului yo-yo.

Cumpara Pachet Chilliburner Chillishape

Pentruinformatii / comenzi telefonice, sunati la0723 567 909 / 0748 010 118