Chilliburner
 
  • Capsaicina
    Capsaicina

Capsaicina – beneficii pentru slabit

Capsaicina este componentul activ din ardeiul iute, fiind substanta care il face picant. S-a demonstrat stiintific ca aceasta substanta este deosebit de eficienta in curele de slabire, prin arderea accelerata de calorii si reducerea poftei de mancare.

Un studiu realizat in 2010 la Universitatea Daegu din Coreea de Sud arata ca ardeiul iute, prin propritatile capsaicinei, stimuleaza activitatea proteinelor care ajuta la spargerea celulelor de grasime. In acelasi  timp, capsaicina reduce activitatea enzimelor responsabile de acumularea de grasimi, prevenind dezvoltarea celulelor mature de grasime.

Capsaicina si accelerarea metabolismului

Capsaicina are un efect  termogen puternic, adica transforma grasimile in energie utila, cu efect direct in slabire.

Pentru a scapa de kilogramele in plus, trebuie sa ne ajutam organismul sa isi accelereze metabolismul. Un metabolism rapid duce la activarea termogenezei, iar prin termogeneza excesul de calorii este convertit in energie termica.

Pentru a acumula doza de capsaicina care sa ne faca sa slabim, ar trebui sa consumam zilnic cantitati mari de ardei iute, insa stomacul nostru ar avea probabil de suferit.

Solutia este data de Chilliburner care, datorita comprimarii capsaicinei in capsule invelite intr-un strat protector, nu cauzeaza reactii iritative.

Capsaicina si beneficiile pentru sanatate

Proprietatile capsaicinei sunt dovedite chiar si in domeniul oncologic. Conform studiilor, capsaicina poate distruge celulele canceroase si determina micsorarea tumorilor in cazul cancerului de prostata.

Actiunea anticancerigena a capsaicinei este demonstrata in cazul cancerului ovarian, pulmonar si mamar.

Pe langa proprietatile termogene si anticancerigene, capsaicina are si alte beneficii pentru sanatate:

  • scade colesterolul
  • amelioreaza durerile artitice
  • combate durerile de cap
  • calmeaza concestia nazala
  • amelioreaza tulburarile gastrice
  • are actiune antiinflamatoare

Capsaicina in capsule pentru slabit

Capsaicina este principalul component activ al capsulelor de slabit Chilliburner. Proprietatile capsaicinei vin sa sustina slabirea sanatoasa propusa de Chilliburner, cu multiple efecte benefice asupra intregului organism.

Capsaicina in capsule de slabit si marire naturala a sanilor

Capsaicina este un component de baza si in produsul Chilliburner PUSH UP. Imbogatit cu fitoestrogen, obtinut din trifoi rosu si soia, Chilliburner PUSH are ca efect slabirea de durata si marirea naturala a sanilor.

Capsaicina in geluri anti-celulita

Capsaicina continuta in gelul anticelulitic Chillishape actioneaza asupra epidermei prin imbunatatirea microcirculatiei sangvine (de unde rezulta o senzatie de incalzire). Astfel, gelul anticelulitic cu capsaicina si lavanda Chillishape faciliteaza trecerea nutrientilor catre tesuturi, in profunzime. Rata metabolismului la nivelul locului unde a fost aplicat gelul creste si se produce efectul de eliminare a celulitei.