Chilliburner
 

Cum slabesti cu pastilele cu ardei iute Chilliburner

 • Extractul de ardei iute din Chilliburner nu irită

  Cu Chilliburner nu va ia foc limba, ci kilogramele in plus

  Chilliburner este un produs revoluționar din acest punct de vedere! Un extract natural de ardei iute extrem de concentrat (Capismax TM), prelucrat pe baza unei tehnologii patentate de comprimare în microcapsule învelite într-un strat protector (...)

 • Exercițiile fizice și curele de slăbire

  Ardeiul iute si exercitiul fizic

  1 capsulă înainte de un antrenament fizic mărește consumul de energie și reduce pofta de mâncare resimțită după. Cercetările demonstrează un potențial puternic al ardeiului iute, precum și al capsaicinoidelor în controlul greutății (...)

 • Alimente sănătoase

  Alte efecte benefice ale ardeiului iute

  Capsaicinoidele acționează ca antibiotice naturale și reduc nivelul glicemiei. Ele sunt și anticancerigene, au acțiune antioxidantă și de afrodiziac natural. Ardeiul iute conține o cantitate mare de betacaroten, flavonoide, minerale și vitamine C, B1, B2, E și A (...)

 • Stilul de viață sănătos în curele de slăbire

  Luand Chilliburner, ardeti 1000 kJ in plus

  Acesta este numărul de calorii...

  - pe care le ardeți după o plimbare de o oră și jumătate
  - pe care le ardeți după o cursă de alergare de o oră (...)

 • Siluetă de invidiat cu Chilliburner

  Chilliburner arde o jumatate de kilogram din grasimea corporala in 2 saptamani

  Cercetările (Kawada 1986, 1991) au demonstrat că o serie de fenomene fiziologice ce stimulează lipoliza (arderea grăsimilor) (...)

 • Slabire sanatoasa

  Ce inseamna o slabire sanatoasa

  O slăbire sănătoasă trebuie să includă o alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Dietele de slăbit eficiente sunt bazate pe reducerea consumului de calorii în combinație cu furnizarea nutrienților necesari organismului (...)

 • Ceaiul verde

  Ceaiul verde – proprietati

  Ceaiul verde este recunoscut în toată lumea pentru efectele sale benefice asupra sănătății. Pe lângă proprietățile diuretice, detoxifiante și antioxidante, ceaiul verde accelearează metabolismul și ajută la menținerea siluetei (...)

 • Inulina

  Inulina – proprietati

  Inulina este o substanță de origine vegetală care ajută la formarea florei bacteriene intestinale naturale, iar în același timp generează un efect de sațietate de durată, încetinește rata digestivă și absorbția intestinală (...)

 • Capsaicina

  Capsaicina – proprietati

   

  Capsaicina este componentul activ din ardeiul iute, fiind substanța care îl face picant. S-a demonstrat științific că această substanță reduce greutatea corporală prin (...)

 • Evitati efectul yo-yo

  Efectul yo-yo – capcana curelor de slabit

  Una dintre cele mai mari probleme cauzate de excesul de zel în curele de slăbit este efectul yo-yo. Atunci când scăderea în greutate se face rapid, organismul este slăbit, iar kilogramele pierdute sunt recâștigate imediat după ce cura a fost întreruptă. Pentru a preveni apariția acestei situații, soluția stă în urmarea unei cure care prin care slăbirea se face progresiv și eficient (...)

 • test